Stranica 1 od 1

Шаблон за форум

Poslato: 24 Feb 2013, 14:47
od вујке
Некада је форум имао неколико шаблона. Међу њима је био и шаблон тамне боје који сам ја користио. Чак су корисници гласали који ће шаблон да се користи. :mhm:

Али... од како је форум добио новог техничког директора :) , укинута је демокрација и уведена диктатура :D , форум има само један шаблон - овај који сви ми користимо - светле боје.

Ја више волим тамну боју, па је увек и бирам на рачунару - позадина, теме...

Да ли је могуће увести неки шаблон тамне боје?

Re: Шаблон за форум

Poslato: 24 Feb 2013, 17:17
od Milan M.
Vujke, razlog za postojanje samo jednog šablona je jednostavan. Jednostavnost i brzina održavanja foruma i dodataka je daleko lakša i brža sa jednim šablonom. Kada je postojalo 6 ili više šablona da se biraju, forum je još uvek trčao na prvoj verziji phpbb-a jer bi bilo kakav update zahtevao veliki trud i rad jer bi se sve moralo uraditi 6 puta.

Svakako sa povećanjem broja redovnih korisnika i povećanim brojem zahteva za nove šablone možda bi i vredelo uložiti dodatni trud i napraviti svetlu i tamnu varijantu ali za sada mi ne deluje kao truda vredno.

Re: Шаблон за форум

Poslato: 26 Feb 2013, 21:28
od вујке
:(

Онда ћу покушати са - Stylish.

Re: Шаблон за форум

Poslato: 26 Feb 2013, 21:49
od Dzoniopusten
U principu jeste razumljivo da je to duplo više posla jer je tamniji šablon ustvari bukvalno cela nova strana a ne samo zamena boje? (Ako sam dobro shvatio)

Re: Шаблон за форум

Poslato: 28 Feb 2013, 15:45
od blackbeast
Dzoniopusten piše:U principu jeste razumljivo da je to duplo više posla jer je tamniji šablon ustvari bukvalno cela nova strana a ne samo zamena boje? (Ako sam dobro shvatio)
Jesi.


I meni licno bi odgovarao neki tamniji. Ali posto ja nemam vremena a ni zivaca da se zajeb.. oko toga, a isto tako je i sa ostalima, onda cemo imati samo jedan stil. I problem rijesen... :D

Re: Шаблон за форум

Poslato: 28 Feb 2013, 17:11
od Dzoniopusten
A zato drugi forumi na kojima ima više šablona sporije rade. Ima smisla.