Stranica 1 od 1

Važno obaveštenje

Poslato: 11 Avg 2012, 12:46
od vladared
Zbog problema sa kojima se susrećem sa panelom (brljavi mi sa DNS zonama) prinuđen sam da danas i sutra radim na sajtovima koji se hostuju na mojim serverima. Ovo bi moglo da dovede do privremenih obustava rada foruma kao i do gubljenja pojedinih poruka. Izvinjavam se ali hitnost akcije navodi me na ovaj potez.
Nadam se da ćete razumeti.
Vladimir Crveni

Re: Važno obaveštenje

Poslato: 11 Avg 2012, 15:52
od vladared
Posle mnooogo mučenja sve je namešteno kako treba tako da se trenutno neću upuštati u reisntalaciju, dok ne vidim da li će im se ovo ponavljati. Za svaki slučaj pripremam rezervu, tako da se ovo više ne dogodi.
:)

Re: Važno obaveštenje

Poslato: 11 Avg 2012, 21:06
od Тон-мајстор
Разумели смо, нисмо имали проблема, искрено.

Хвала ти велико, брате провајдере! :respekt :pijemoooo:

Re: Važno obaveštenje

Poslato: 11 Avg 2012, 23:03
od Dzoniopusten
Bio sam na svakih sat vremena,uopšte nije bilo problema. :)

Re: Važno obaveštenje

Poslato: 12 Avg 2012, 07:19
od vladared
Prvo sam probao da rešim problem, bilo je i nekoliko restarta servera, ali nije htelo nikako dobro da mi razrešava pojedine sajtove ( problemi su detektovani na Internet marketing specialistu i na auto magazinu sajtovi koji su na početku svog životnog ciklusa, kao i na linuxcraftu koji je mrvicu stariji od njih. Međutim, problem je bio što je pre neki dan bio "nedostupan" sajt VT-Tech, a pre toga neki dan SimpleWomen). Dakle preskakao mi je sa sajta na sajt, da bi odjednom 3 sajta iskočila, pri tome it4um nikada nije "iskočio". Probao sam da rešim na različite načine iz samog panela, ali nije pomagalo, tako da sam se spremio za najgore, testno sam podigao "novi panel za admine" na ns2.linuxi.in.rs (koji je drastično ružniji, ali mnogo manje zahtevan i što je još bitnije, radi bez bilo kakvih problema). Paralelno sam ručno probao da ispravim na postojećem serveru problem, što je nakraju i urodilo plodom, tako da ništa nije reinstalirano, samo što mi sada sve radi. Video sam da znam da odradim i ispconfig (koji nikada pre u životu nisam radio), tako da ako zagusti...

Re: Važno obaveštenje

Poslato: 12 Avg 2012, 07:21
od vladared
vladared piše:... i na auto magazinu sajtovi ...
Usput ako ima zainteresovanih, tražim nekog do bi mogao malo da piše za ovaj sajt :). Naravno i ja bi pisao. Sajt je testno namešten ovako, ali može bilo kako :)

Re: Važno obaveštenje

Poslato: 12 Avg 2012, 08:44
od blackbeast
Evo ti greske u jednom tekstu, na ovom auto sajtu:

V12 od 0 do 100km/h stiže za tričavih 4,2 sekunde sa maksimalnom brzinom od 190km/h.


Treba da stoji 190 milja na sat... To mu dodje malo preko 300 km/h!

Ima jos nekoliko manjih gresaka u kucanju.

Re: Važno obaveštenje

Poslato: 12 Avg 2012, 09:51
od vladared
Na brzinu sam kucao, pošto sam želeo samo da se vrti neki sadržaj, pa kada budem imao vremena da popričam sa pojedinim firmama da oni direktno pišu... Ali nikako da stignem...