Pravilnik IT4um foruma.

Bitne informacije o funkcionisanju foruma. Takođe, ukoliko imate predlog, kritiku ili ideju, ovde je pravo mesto da nam to prenesete.
Zaključano
Korisnikov grb
Тон-мајстор
Администратор
Poruke: 11455
Pridružen: 14 Jun 2007, 23:42
Mesto: Центар Жаркова
Kontakt:

Pravilnik IT4um foruma.

Poruka od Тон-мајстор »

1. Na forumu je zabranjena piraterija i online razmena sadržaja koji je pod nekim vidom autorske kontrole. Svaki takav post biće brisan, a korisnik opomenut ili kažnjen.

2. Nije dozvoljeno otvoreno propagiranje političkih partija, pokreta i sekti. Svaka tema koja je isključiva reklama ideja koje su društveno odbačene ili civilizacijski neprihvatljive, kao i svaki vid ekstremizma, biće brisane.

3. Vređanje i provociranje drugih korisnika na bilo kojoj osnovi (verskoj, ličnoj, nacionalnoj, polnoj) nije dozvoljeno i biće brisano, kao i iznošenje bilo kakvih intimnih podataka o drugim korisnicima u uvredljivom kontekstu. Vređanje i uznemiravanje drugih korisnika putem privatnih poruka ili na e-mail takođe nije dozvoljeno.

4. Prigovore na ponašanje drugog člana kao i prigovore na rad moderatora ostavljate na forumu "Pitanja i predlozi" ili direktno administratorima. Sve takve poruke i komentari postavljeni u okviru drugih tema biće premeštene.

5. Direktno reklamiranje i oglašavanje na forumu nije dozvoljeno. Forum nije mesto za besplatno reklamiranje Vašeg posla, sajta, firme, ili bilo čega što moderatori ocene kao očiglednu zloupotrebu postojećeg foruma za besplatno oglašavanje članova. Za plaćene oglase obratite se direktno administratorima.

6. Na forumu ne ohrabrujemo postovanje u vidu prenošenja tekstova sa drugih sajtova tehnikom copy/paste, pogotovo bez navođenja izvora ili autora. Ukoliko ipak želite da prenesete neki važan tekst ili članak, obavezno je navođenje izvora odakle je tekst preuzet davanjem internet linka.

7. Mole se korisnici da ne koriste prostačke izraze i/ili psovke u svojim postovima i da ne pišu isključivo VELIKIM SLOVIMA, jer će takve poruke (bez obzira na korisnost ukupnog sadržaja) biti obrisane!


U slučaju nepoštovanja ovih pravila korisnik će biti opomenut putem privatnih poruka. Ukoliko se ovo ponovi, sledi privremeno udaljavanje sa foruma ili trajna zabrana pristupa na forum, a kao krajnja mera... brisanje korisničkog naloga.
Zaključano