chestitke ppls

Надам се да си прочитао моју поруку о овоме. Иначе, што се тиче ових са стране, па ајде да направимо једну турнеју до границе па да заливамо и уручујемо на некој ничијој земљи.ton_majstor piše:Хвала свима који су се одазвали мом позиву. Ситуација је следећа: данас је поклон послат већини корисника из Србије, те Вас молим да сутра преподне будете код куће (или неко ко ће да прими Пост-Експрес пакет), ради преузимања. Београђани ће добити поклоне на руке, како се већ договоримо. Такође, неки добитници су одбили поклоне, и мада нам то није нимало пријатно, поштоваћемо њихову жељу. Свеједно, ми смо се потрудили.
Isti slučajMiroslav Jeftić piše:Zahvaljujem Darku na poklonu (valjda će biti neko kući da primi), nisam baš očekivao poziv pa sam verovatno zvučao malo pogubljeno. :cudo:
Ma i ja sam bila polu budna.ton_majstor piše:Ма, Мирослав је барем био будан... а ти си овде виленила до два ноћас, па је мало оправдано.
Sigurna sam da će mi koristiti. Hvala još jednom.ton_majstor piše:Такође, следећи корисници су добили по један врхунски тестни-мерни ДВД, који ће им врло корисно послужити за прецизно подешавање и тестирање разних ХиФи, 5.1 и видео система: