Избројао сам до 5000 и назад, да овде не бих псовао наглас! Значи, овако: Јутрос су ми се вратила ДВА поклона, неуручена!
Ваши локални испоручиоци су сасвим правилно тумачили у централи ПОГРЕШНО ПРЕКУЦАНЕ АДРЕСЕ, те вас ЛОГИЧНО нису нашли код куће. У оба случаја је погрешно прекуцано презиме, а и адресе су померене.
Ко се вратио?
- Наш СМ Полукс... прекрстили су га у "Мијаковић", а и адреса му је једно 20 кућа даље!
- Такође, наш члан Синисаке је променио презиме у "Крлић", мада му је адреса иста! Образложења достављача-поштара су написана жврљописом, са нечитким образложењима.
ОК, овако: Пошто је ово награђивање испало са превише грешака и пропуста, пошаљите ми вас двојица поново податке на ПП, да бих поновио слање сутра ујутро! Такође, добићете екстра поклон, као извињење за ово. Стоп.
Не могу да смарам прсте псовањем СРПСКЕ СТОКЕ БЕЗРЕПЕ која није добро преписала (у Центру, поштар је написао предамном тачно), али неће ово скоро бити "Држава", докле и једна СВИЊА која седи у ланцу и квари природан ред ствари ( овде глупи/глупа куцачица адреса на компјутеру)! Браво поштару, браво нама, браво вама...
УА, Пост-Експрес!!! Само да провалим ко то може да ради уместо њих, а да не кошта руку и ногу.
Молим и Вас остале да потврдите пријем!
Такође, јавно поручујем Скитници (Кључку, Блекију) да је све ОК, и да ће "добити шта их следује"

, само ћемо изабрати начин и време за то. Ако вам дође Архимед, то уручивање ће имати посебну "тежину"!
Поздрав!