Nije bombardovan niški aerodrom? Pa ko zna koliko su svinja i kasetnih bacili, nismo mogli da ga opravimo nekoliko godina. Mislim da je baš prva koja je ovde pala išla na aerodrom.
Evo slike koja je na Gugletu i mislim da je od pre 4 godine ili malo više a ispod je slika od prošle godine. Može da se primeti razlika.
Nemate potrebne dozvole da pregledate priloge u ovoj poruci.
Evo, pre 15min. sam usao u kucu i docekao me poklon... lepo i, koliko god da sam prerastao poklone, raduje me takav gest. Hvala na ukazanoj paznji, u toku vikenda, kada ukradem malo vremena od posla, cu Vam preneti utiske o materijalu (koliko sam cuo, i Darko je jedan od koautora ovog projekta). Moja cerka se sigurno jos vise raduje od mene, do pre neku godinu sam imao problem da je odvratim od fudbala i jos joj to, sa 23 godine, nije izvetrelo iz glave. Jos jednom, hvala na lepom gestu.
Cela ideja oko dodele je za 10+
Ja nisam dovoljno rečit da izrazim osećanje koje sam imao kad mi je Darko doneo poklon, a sada vidim Tvoju reakciju.
buljko piše:Evo, pre 15min. sam usao u kucu i docekao me poklon... lepo i, koliko god da sam prerastao poklone, raduje me takav gest.
Mislim...ovde su pravi ljudi na okupu.
Neka nam je srećna Nova godina!
Pozdrav
Vladimir It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)