Roland EXR-e2 pomoc

Sve o njima, našem neophodnom delu posla i života.

Moderator: Deja Morison

draganost
Postovi: 11
Pridružio se: 14 Nov 2012, 12:35
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Re: Roland EXR-e2 pomoc

Post od draganost »

Konacno sam izgleda i ja ukapirao u cemu je stvar. Izgleda da Flash memorija sluzi samo da se ritmovi ubace u nju privremeno (isto mi se desilo i kad sam ucitavao sa flopija) dok se ne ubace u USER. Ja sam mislio da se i ritmovi iz flasha mogu koristiti kao i fabricki, jednostavno se pozovu numerickim ili select tasterima i krecu sa svirkom. Mislio sam da je tako bilo ali sam se verovatno presao. No, reseno je - morao sam na svaki pojedinacni ritam iz flasha da kliknem YES cime sam ga ucitao, a zatim svaki pojedinacno upisem u USER program i on mi tako ostaje u USER te mogu da ga pozovem numerickim tasterima iz USERa. To objasnjenje da se ritmovi u flashu nalaze samo da bi se pozvali kad se ubacuju u USER nisam nasao ni u uputstvu, samo pise da moraju biti u flashu da bi ih USER ucitao pri reprodukciji.
U svakom slucaju, hvala i pozdrav.
usamljeni rendzer
Postovi: 1
Pridružio se: 20 Jan 2018, 00:42
Browser: firefox 49.
OS: Windows XP

Re: Roland EXR-e2 pomoc

Post od usamljeni rendzer »

dejane morison vidim postavio si link za set za exr e2 da li bi mogao ovaj set da mi posaljes na zivkovic.goran1969@gmail.com bio bih ti mnogo zahvalan bosto mi se ovaj rolan mnogo svidja lepo zvuci al se bas nesto ne snalazim u njemu unapred zahvalan
draganost
Postovi: 11
Pridružio se: 14 Nov 2012, 12:35
Browser:
OS:
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Re: Roland EXR-e2 pomoc

Post od draganost »

Ponovo sam se posle šest godina silom prilika vratio na Roland EXR-E2 i sada bih ponovo trebao uputstvo na srpskom za njega (u PDF formatu) pošto sam staro izgubio, a i zaboravio kako se radi sa ovim Rolandom. U ovom postu mi je cenjeni moderator pre šest godina prikačio to uputstvo pa bih molio ako je moguće ponovo ga staviti za skidanje. Unapred hvala. Pozdrav.
Odgovori

Povratak na “Muzički instrumenti”