IT4um - Uslovi korišćenja

Pristupanjem na “IT4um” (u daljem tekstu “mi”, “nas”, “naš”, “IT4um”, “https://www.it4um.com/forum”), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu. Ako se ne slažete sa svim uslovima onda vas molimo da ne pristupate i/ili koristite “IT4um”. Mi možemo ove uslove promeniti bilo kada i u krajnjem ćemo vas obavestiti o tome, mada bi bilo mudro da sami proverite zvaničnost uslova dok nastavljate korišćenje “IT4um” nakon promena što znači da prihvatate ove uslove u ažuriranom i/ili ispravljenom obliku.

Naši forumi su omogućeni od phpBB (u daljem tekstu “oni”, “njih”, “njihov”, “phpBB program”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Timovi”) što je rešenje za forum izdat pod “GNU General Public License v2” (u daljem tekstu “GPL”) i može biti preuzet sa www.phpbb.com. phpBB program samo olakšava na mreži osnovane razgovore; phpBB Limited nije odgovorna za ono što se odobrava i/ili ne odobrava kao dozvoljen sadržaj i/ili ponašanje. Za više podataka o phpBB, molimo pogledajte: https://www.phpbb.com/.

Slažete se da nećete slati nikakav naopak, bestidan, prost, klevetnički, pun mržnje, preteći, seksualno-usmeren ili bilo kakav drugi materijal koji može da povredi bilo kakve zakone vaše zemlje, zemlje gde se “IT4um” hostuje ili Međunarodni Zakon. Radeći tako može doći do toga da budete trenutno i za stalno stavljeni pod zabranu, sa obaveštenjem vašem Internet Servis Provajderu ukoliko bude traženo od nas. IP adrese svih poruka su snimljene kako bi pomogle u sprovođenju ovih uslova. Slažete se da “IT4um” ima pravo da ukloni, učita, premesti ili zatvori bilo koju temu i bilo kada to bude smatrano za shodno. Kao korisnik se slažete da bilo koji podatak koji unesete bude sačuvan u bazi. Međutim ovi podaci neće biti obelodanjeni trećoj strani bez vaše dozvole, niti će “IT4um” ni phpBB biti držani odgovornim za bilo kakav pokušaj hakovanja koji bi mogao dovesti do toga da ovi podaci budu kompromitovani.