Sportski klipovi i linkovi
Moderator: blackbeast
- Milan M.
- ... BANOVAN ...
- Pridružio se: 19 Jun 2007, 13:51
- Youtube: mmuzdeka
- Kontakt:
Sportski klipovi i linkovi
Da započnem temu sa Nemanjom koji je jako lepo poklopio protivničkog igrača
Re: Sportski klipovi i linkovi
Јел само код мене
Oops!
This video is no longer available due to a copyright claim by the content owner.
Oops!
This video is no longer available due to a copyright claim by the content owner.
ɹıɯ ı pǝɹ ıuʌɐɾ ıןıšnɹɐu ɐɯɐɹnqɯɐʇ ns ǝʇ 'ıuɐɟɐʞ ɾouǝɯıoʇsı n ıןɐɹıʌs ousɐןƃǝɹd ǝʇɐs ǝuʇıs n ns ɹǝɾ ıuǝpǝʌıɹd ns ıɹɐčıznɯ
- Milan M.
- ... BANOVAN ...
- Kontakt:
Nije, uklanjaju ove video klipove na osnovu copyright-a nakon dan ili dva kada ih nadju. TV mreže i Fifa ne daju da se dele njihovi klipovi. Pokušaću naći zamene za uklonjene ša ću izmeniti post.
Kosmije igraju ozbiljno.

Kažu nisam pod libelu zato što feniram ćelu ...
- Milan M.
- ... BANOVAN ...
- Kontakt:
Eto sada jesi. Pogodio 1. i 3., promašio 2. i 4. 
Inače, više mi se svidelo kako Rvati igraju u poređenju sa Francuzima.

Inače, više mi se svidelo kako Rvati igraju u poređenju sa Francuzima.
- vladared
- Администратор
- Pridružio se: 18 Jun 2007, 16:57
- Youtube: vladared
- Kontakt:
Ne znam šta da kažem. Francuzi su (bar imam utisak) mogli da zgrome Hrvate, umesto toga odabrali su odbranu i sa mnogo sreće zabili prvi gol. U drugom poluvremenu kada su se otvorili veoma lako su "zabili" 3 gola i onda se opet zatvorili... Sa jedne strane dobro su igrali, sa druge katastrofa. U svakom slučaju su zasluženo prvi.
Što se Rvata tiče.... Najbolji meč na čitavom prvenstvu, sa izuzetkom napada i što su sa druge strane imali reprezentaciju koja zna da igra (i pored svih problema). Da su igrali sa Belgijom, verovatno bi i od nje izgubili, ali da se manemo šbbkbb..50% pogođenog...
Što se Rvata tiče.... Najbolji meč na čitavom prvenstvu, sa izuzetkom napada i što su sa druge strane imali reprezentaciju koja zna da igra (i pored svih problema). Da su igrali sa Belgijom, verovatno bi i od nje izgubili, ali da se manemo šbbkbb..50% pogođenog...
itpoint.rs
Мислио сам да их праве квалитетније, од како су обручи део конструкције, за њих се вешају и много тежи играчи од њега. Он је на овој утакмици бар два пута закуцао и спустио се на паркет (ако је уопште и скскао) држећи обруч.
ɹıɯ ı pǝɹ ıuʌɐɾ ıןıšnɹɐu ɐɯɐɹnqɯɐʇ ns ǝʇ 'ıuɐɟɐʞ ɾouǝɯıoʇsı n ıןɐɹıʌs ousɐןƃǝɹd ǝʇɐs ǝuʇıs n ns ɹǝɾ ıuǝpǝʌıɹd ns ıɹɐčıznɯ