Djomlouns je napisao:uhm, da me ne svhatis pogresno, nemam nista protiv Sergeja
samo qvantite (spec. u ovoj i *ovakvoj* zemlji) ne znachi puno (a svakako ne qvalitet)
AcaRadio je napisao:Zalio mi se ortak pre neki dan kako ga devojka tera da je vodi na koncert Sergeja Cetkovica...
a njemu se tako ne ide

.gif)
Црна вештица - Јелена Бачић
Плава вештица - Леа Киш
(btw ne mislim konkretno na Sergeja, just for the record)

)
Djomlouns je napisao:ne bih da smorim temu, ispasxce da se prepucavam sa tobom ali naporosto neke stvari su mnogo zanimljive
>Radim neku muziku, ocu da je promovisem, kako nju, tako i sebe kao pjevaca.
chek jbt, nije mi jasno, ako si pevachina sta ima da se promovises ljudi to sami razaznaju. drugo, ako si kvalitet koja je logika da predstavljas svoj kvalitet u takvoj trash emisiji -> da li je u stvari publika na tvojim koncertima ta publika trash emisije?
>Cola nece izdavati CD ove godine
stvarno ce da me razochara

I? I nista. Ovo je malo metafore, cisto da shvatis o cemu pricamo... Da budem slikovitiji. Djomlo, znas li ti uopste kako Marko pjeva? Imas li predstavu makar o boji glasa? Jok, znam da nemas. OK, imaces je medj' prvima - ako je Marko IT4UMas, imaces snimak najbrze
Искрено, и Џенан Лончаревић може ОДМАХ да напуни 1000 места да се лепо изрекламира. Но то овде није тема...
... искључујем се надаље за ову прилику!

momsab je napisao:e,mojne tako, Bulat ipak ima pesmu koja se pamti

.gif)
Covjek je mega star i tako mu puca sto mislis ti, sto mislim ja, sto misli on... .gif)
momsab je napisao:e,mojne tako, Bulat ipak ima pesmu koja se pamti
a ko je Dzenanovic? :confused:
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost