Moderator: bakara
.gif)

.gif)
Тон-мајстор je napisao:
Роба са недостатком: недостају шрафови за зидни носач, зидни носач огребан и некомлетан.
.gif)
Тон-мајстор je napisao:сада бих овде смарао са традиционалним квалитетом "Самсунгових" производа и балавио по фичрзима Линукса, на згражавање корисника (и колеза).
bakara je napisao:Prati metro akcije, procices bolje i jeftinije (i neostecen)
calexx je napisao:Мрзи ме да читам тему од почетка па се не сећам колики су ти попусти ... шта знам, ако поменути телевизор кошта 65к па га појефтине на 55к ... мени је и то много а увек остаје питање каква је тачно штета. Овде стварно смрди да је био качен и да је скинут онако на силу или на брзину па је носач оштећен а нема ни шрафова. Ни она друга оштећења немају гаранцију да то нешто није падало са камиона па се привидно само мало огулило а ко зна како је унутра. Евентуално нека лакша огреботина би могла да буде мање сумњива ... али ми се некако чини да има превише људи у причи који би преко реда узели робу са небитном штетом а ако нико од њих не узме ... не бих ни ја.
Е сад, ако роба од 300€ буде продавана за 100€ уз неку огреботину, онда вреди ризиковати. Ако је попуст са 300€ на 280€ ... ту већ не бих учествовао. Немам толико пара да се играм са овим.

.gif)
Povratak na Audio-video, kućna i bela tehnika
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju