28. Београдски (полу)маратон 2015

Teme koje se inače potežu na terasi sa pogledom na more, posle zalaska sunca uz pivce i roštilj.

Moderator: blackbeast

28. Београдски (полу)маратон 2015

Postod вујке » 16 Jan 2015, 22:43


18. април 2015.

Za samo 12 dana prijavljivanja - preko 400 učesnika iz 25 zemalja sveta

Prijavljivanje putem interneta za 28. Beogradski maraton počelo je 12.12.2014. godine i za samo 12 dana prijavilo se već više od 400 učesnika iz 25 zemalja sveta.

„Ovo je prvi put u dosadašnjoj istoriji Beogradskog maratona da je interesovanje iz zemlje i sveta ovako veliko. Za samo 12 dana trajanja prijavljivanja za ovu manifestaciju, prijavilo se preko 400 učesnika iz 25 zemalja sa svih kontinenata. Među prijavljenim budućim učesnicima nalaze se trkači iz Rusije, Kanade, Velike Britanije, SAD, Francuske, Italije, Finske, Švajcarske, Poljske, Danske, Nemačke, Čilea, Australije, Kenije, Švedske... kao i iz svih zemalja u okruženju“ - izjavio je Dejan Nikolić - direktor Beogradskog maratona.

"Posebno je važno istaći da su u pitanju učesnici koji sami plaćaju svoje troškove dolaska i boravka u Beogradu i Srbiji. Očigledno je da je Beogradski maraton kao događaj postao izuzetno privlačan, interesantan i popularan u svetu milionske trkačke populacije. To je posebno značajno kada je u pitanju turistička potrošnja u Beogradu i Srbiji, ali i stalna promocija glavnog grada i naše zemlje kao turističke destinacije u svetu." - napomenuo je Nikolić.

Što se domaćih učesnika tiče - njihovo interesovanje je čak tri puta veće nego u istom periodu prethodne, takođe rekordne godine.

"Pripreme za 28. SuisseGas Beogradski maraton koji će se održati 18. aprila 2015. daleko su odmakle i mi ćemo učiniti sve da i sledeće izdanje ovog najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji u svim segmentima organizacije bude - kao i uvek do sada - još bolje od prethodnog." - rekao je Dejan Nikolić.

25.12.2014.

bgdmarathon.org
Плакао сам што нисам имао ципеле док нисам видео човека који није имао ногу
Korisnikov avatar
вујке
Ортак са пива код "Папа Џоа"
 
Postovi: 1028
Pridružio se: 04 Jul 2007, 20:57
Lokacija: Кумодраж, Београд
Skype: vujkebac

NAPOMENA

Ova tema ima 49 odgovora

Morate biti registrovan član i/ili ulogovani da biste videli odgovore.


Registruj se ili Prijavite se


Povratak na Terasa

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 20 gostiju

cron