ovo nam je tek druga tura (kao sto znate prva nam nije bila dobra
). Inace kad su isli po porucene bale suprug mi je rekao da su bili nastavljani jedne vrz druge nije bilo razmaka izmedju njima.
ovo nam je tek druga tura (kao sto znate prva nam nije bila dobra
). Inace kad su isli po porucene bale suprug mi je rekao da su bili nastavljani jedne vrz druge nije bilo razmaka izmedju njima.hacker_ko je napisao:dimenzija je 50-40-50cm nije mereno tako su mi rekli i traba da budu 17kg ali nisu, trebalo je da budi prorasle ali kao sto vidite i posle druge nedelje gledanja jos nisu sasvim i tek na4-5 vreca ima gljive. Slama je dosta dugacka i ne znam sto kaze u literaturi medju vrecama treba da ima slobodnog prostora da bi rasli vise grozdova bukovace da bi bio veci rod, nemam pojma sta ce biti kao sto sam rekla we are the beginersovo nam je tek druga tura (kao sto znate prva nam nije bila dobra
). Inace kad su isli po porucene bale suprug mi je rekao da su bili nastavljani jedne vrz druge nije bilo razmaka izmedju njima.

.gif)
Divac je napisao:Za nekog ko gaji pecurke za sebe, nebitna je duzina slame, moze i cela da se stavlja, samo ce trebati malo vise vremena da proraste. Medjutim za nekoga ko gaji za prodaju, vrlo je bitna duzina, jer kracu slamu je mnogo lakse nabiti u dzak, i samim tim dzak je mnogo tezi. Pogledajte na youtube-u klipove gde rade sa bas sitnom slamom, bukvalno nema potrebe da je nabijaju...

nesto sam se pitao ,dali je neko probao da zasadi micelijum na celoj bali slame bez seckanja itd..

ko zna , mozda bude dobro, da ubijem sujeverje 
, jel krenulo nesto , majku mu 

kao sto sam i obecao evo saljem slike o sorti K-12 kod mene su uspeli samo tako. Od 1.berbe sam nabrao oko 14% tezine vlaznog supstrata.dogger135 je napisao:UFF... Eto mene opet,izvininte ali sam bio dosta zauzet nekim poslovima a i naravno mojim "KARFIOLIMA"kao sto sam i obecao evo saljem slike o sorti K-12 kod mene su uspeli samo tako. Od 1.berbe sam nabrao oko 14% tezine vlaznog supstrata.
Nosferatu ja sam se bavio dosta vremena sa pravljenjem micelija na agar-agar i mnozio sam ih pa imam i dosta opreme,moram da ti kazem da stvarno izadje jeftinije ali za ozbiljniju proizvodnju preko 30 dzakova ne vredi reskirati da sve propadne odnosno razliku koju ulazes u micelijum to ce ti se vratiti na kolicinu ploda kad prodas i naravno svaki put uspe 120% !!.......tako da ja i dan danas uzimam micelijum original iz Madjarske uglavnom 357 i HK-35 odnosno ponekad ako naletim na K-12, a svi ti miceliumi iz namenske laboratorije za prizvodnju istih.
Iskreno, cini mi se da lepse nisam video, jel to taj k-12Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju